Jose Mourinho mogao bi u ponedjeljak postati trener Real Madrida, Sergio Ramos odlazi

Petak, 08. ožujka 2019. 13:13 Napisao/la  SC

Florentino Perez u četvrtak  održao sastanak s najbližim suradnicima, četiri sata trajao je sastanak nakon kojega je navodno donešena odluka da se Mourinho vraća u Madrid

Florentino Perez i Jose Mourinho
Florentino Perez i Jose Mourinho

 

Jose Mourinho sve je bliže povratku u Real Madrid ako je suditi prema španjolskim i posebice engleskim medijima.

Spekulacije idu tako daleko da će Mourinho postati trener Real Madrida već nakon nedjeljne utakmice protiv Valladolida.

Prema španjolskim izvorima Florentino Perez u četvrtak je održao sastanak s najbližim suradnicima, četiri sata trajao je sastanak nakon kojega je navodno donešena odluka da se Mourinho vraća u Madrid.

Čini se da Santiago Solari, koji je u listopadu zamijenio Julena Lopeteguija, više nema kredibilitet voditi momčad.

Zanimljivo je da Perez ne namjerava Mourinha zaposliti na duže razdoblje nego samo do kraja sezone, predsjednik Real Madrida nada se povratku Zinedinea Zidanea iduće sezone.

Takva spekulacija ne čini se realnom, teško da bi Mourinho pristao biti prijelazno riješenje, pa ni u Real Madridu.

U svakom slučaju, navijači nestrpljivo čekaju ponedjeljak kada će se znati koliko su spekulacije bile realne.

U međuvremenu je u svlačionici zavladao kaos.

Posebice nakon verbalnog sukoba Pereza i Sergija Ramosa, koji se ponio krajnje neodgovorno kada je u Amsterdamu namjerno zaradio drugi žuti karton i pokazao kako u današnjem nogometu prolazi podcjenjivanje protivnika.

Revoltirani Sergio Ramos rekao je predsjedniku da će odmah otići ako ga isplati, što znači da je kapetan Real Madrida blizu izlaznih vratiju.

Posebice ako je na ulaznim vratima Jose Mourinho, koji ne podnosi Sergija Ramosa barem isto toliko koliko Sergio Ramos ne podnosi njega.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.