Jose Mourinho: Mediji uvijek vide isto, kada pobijedimo zaslužna je momčad, kada izgubimo ja sam krivac

Nedjelja, 03. veljače 2013. 13:30 Napisao/la  SC

Izgubili smo protiv Granade i nismo igrali dobro. Protiv Granade se to nije dogodilo samo od sebe, nego sam ja odgovoran, rekao je Mourinho

Jose Mourinho proteklih mjeseci vjerojatno previše ne uživa na klupi Real Madrida. Nova pljuska stigla je u subotu navečer kada jer Real izgubio od Granade i to autogolom Cristiana Ronalda. Portuglaski stručnjak ponudio je svoje viđenje.

- Mislim da je rezultat pošten. Previše smo utakmica izgubili, Granada je odradila svoj posao i zabila pogodak. Branili su se drugo poluvrijeme, ostavili su srce i dušu na travnjaku. Napravili su sve što mogu da dođu do pobjede, ustvrdio je Mourinho koje su se španjolski novinari očito već popeli na vrh glave.

- Mediji uvijek vide isu stvar. Kada pobijedimo to se onda dogodi samo od sebe, ali kada izgubimo onda je trener odgovoran. Izgubili smo protiv Granade i nismo igrali dobro. Protiv Granade se to nije dogodilo samo od sebe, nego sam ja odgovoran, rekao je Mourinho koji nije mogao odoljeti, a da ne spomene činjenicu da Barcelona igra u nedjelju. Portugalac smatra da raspored utakmica ide na štetu kraljevskog kluba budući da Barca ima dan odmora više nakon El Clasica u polufinalu Kupa odigranom u srijedu.

- Već je dugo vremena jasno da postoje momčadi koje ne mogu utjecati na raspored utakmica, zaključio je Jose Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.