Leo Messi ostaje u Barceloni, Joan Laporta i Jorge Messi dogovaraju nastavak suradnje

Četvrtak, 29. travnja 2021. 09:09 Napisao/la  SC

Messi protekle četiri godine zaradio oko 550.000 mil. eura, realna je opcija da produlji ugovor s Barcelonom i karijeru završi u Miamiju.

Leo Messi
Leo Messi

Joan Laporta i Jorge Messi sastali su se u Barceloni i načelno dogovorili mogućnost produljenja ugovora.

Španjolski mediji javljaju da se službeno još uvijek ništa ne zna, jer Joan Laporta mora zatvoriti financijsku konstrukciju novog  ugovora.

Messiju ugovor istječe na kraju sezone, u protekle četiri godine zaradio je ukupno oko 550.000 mil. eura!

Laporta je nedavno postao predsjednik, tijekom kampanje naglašavao je da može Messija nagovoriti na produljenje ugovora, zajedno su surađivali u prvom Laportinom mandatu, kada je Messi igrao i živio najsretnije razdoblje u karijeri.

Ukratko, nakon sastanka Laporte i Messijeva oca realna je opcija da Leo produlji ugovor na dvije godine i negdje nakon SP 2022. godine ode u Miami.

Pred kraj  karijere Messi namjerava igrati u Interu iz Miamija, postigao je načelni dogovor s vlasnikom Davidom Beckhamom, početkom godine u Miamiju je kupio luksuzni stan vrijedan 7 mil. eura.

Zajedno s Messijem u Miamiju bi trebao igrati Luis Suarez.

Dakle, na potezu je Laporta koji mora pronaći novac za novi ugovor uz napomenu da je prije dva mjeseca postao predsjednik kluba koji je dužan više od milijardu eura.

Važno je napomenuti da se pregovori odvijaju u pozitivnom ozračju.

Ako Barcelona u četvrtak pobjedi Granadu, preuzima vodstvo na ljestvici LaLige.,

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.