Fayza Lamari širi posao, ona vjeruje da može raditi na tržištu samo zato što je majka

Nedjelja, 25. lipnja 2023. 12:25 Napisao/la  SC

Majka Kyliana Mbappéa  podignula novu medijsku prašinu, kada se pojavila vijest da će njezin prvi klijent postati Achraf Hakimi

Mbappe i Hakimi
Mbappe i Hakimi

Fayza Lamari postaje medijski sve eksponiranija kako prolazi vrijeme u beskonačnim pregovorima između majke Kyliana Mbappéa i čelnika PSG-a.

Zadnje dvije godine Lamari se nametnula PSG-u uvjetima zbog kojih je pariški velikan postao svojevrsni talac ponajboljega igrača na svijetu.

Mbappe je prošlog ljeta potpisao novi ugovor i postao najbolje plaćeni nogometaš na kontinentu, već ovog ljeta Lamari je svoga sina dovela u poziciju da u eventualnom transferu može postati najskuplji nogometaš svih vremena i da povrh toga zaradi čak 150 mil. eura zbog prijevremenog raskida ugovora.

Lamari se menadžerska uloga toliko počela svidjeti da je odlučila otvoriti agenciju čime je odmah podignula novu medijsku prašinu, kada se pojavila vijest da će njezin prvi klijent postati Achraf Hakimi.

Marokanski reprezentativac prisni je Kylianov prijatelj, Hakimi i Mbappe su vršnjaci i suigrači koji bi uskoro mogli imati istu agenticu što je marokanskog menadžera Alejandra Camaña nagnalo da se oglasi u francuskim medijima:

- Iznenađeni smo što ona vjeruje da može raditi na tržištu samo zato što je majka. Biti igračeva majka nije dovoljna kvalifikacija. Čini se da ovdje postoji manjak poštovanja prema profesiji, kaže menadžer Achrafa Hakimija.

Camaña tvrdi da Hakimi neće postati klijent Lamarijeve agencije:

- Agencija Fayze Lamari bila bi tvrtka koja nema nikoga osim Kyliana Mbappéa, koji je vrlo važan klijent, ali sve se temelji na odnosu majke i sina. Njezin značaj na tržištu je ravan nuli, nema iskustva, ništa nije radila, nema veza na tržištu. Nezamislivo je da bi netko poput Achrafa moga pristati na to. Za nas je Mbappéova majka jednostavno, Mbappéova majka! To nije konzultant ili agencija koju možemo shvatiti ozbiljno. Radim zajedno s drugim kolegama i nemam o čemu razgovarati s Fayzom Lamari. Mogu je pozdraviti, iskazati joj poštovanje i čestitati na Kylianovim uspjesima, ništa drugo, poručuje Camaño.

Jasno, Achraf Hakimi na kraju odlučuje tko će zastupati njegove interese.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.