Izazov karijere: Modrić iz momčadi mora izbaciti Xabi Alonsa, Khediru, Di Mariju ili Ozila

Četvrtak, 16. kolovoza 2012. 20:43 Napisao/la  SC

Mourinho ne dovodi Modrića kao pojačanje nego kao vrhunskog igrača koji će momčadi dati neophodnu širinu. Umjesto koga će Modrić igrati?

Saga o Luki Modrići Real Madridu približava se kraju, svjetski mediji u satima mjere trenutak potpisa ugovora između Tottenhama i Real Madrida. Prema BBC-u Modrić bi trebao postati igrač Real Madrida unutar 48 sati koliko je potrebno da se obave formalnosti.

Odštetni iznos i model isplate je dogovoren, Real Madrid plaća fiksni iznos (32 mil. eura) i bonus (6-8 mil. eura). Real Madrid  prodaje Kaku, Tottenham već nekoliko tjedana traži zamjenu za Luku Modrića. Sve se polako slaže, veliki meštri nogometnog biznisa upriličili su ljetnu predstavu koja se približava kraju.

Luki Modriću ostvario se san, uskoro postaje novi igrač Real Madrida. U ovom trenutku Modrić nije tjelesno spreman odgovoriti zahtjevima Real Madrida, a i kada bude spreman pitanje je koliko će igrati. Mourinho ne dovodi Modrića kao pojačanje nego kao vrhunskog igrača koji će momčadi dati neophodnu širinu. Umjesto koga će Modrić igrati?

Xabi Alonso, Khedira, Di Maria i Ozil najzvučnija su imena kojima Modrić  postaje konkurent za jedno mjesto u veznom redu. Kakav izazov!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.