Ivan Rakitić: Boli nas jer je Barcelona prvi gol na utakmici postigla iz očiglednog zaleđa

Ponedjeljak, 10. veljače 2014. 10:47 Napisao/la  SC

Rakitić je protiv Barcelone dokazao visoku klasu, teško je očekivati da će Sevilla na kraju sezone odoljeti ponudama najbogatijih europskih klubova

Ivan Rakitić dokazao je visoku klasu u porazu (1:4) protiv Barcelone, kapetan Seville prema običaju ove sezone bio je stožerni igrač svoje momčadi. Rakitić je inicirao akciju iz koje je Sevilla povela (Moreno, 15), propustio je (29) dobru priliku da poveća vodstvo svoje momčadi, a nakon toga Barcelona je pokazala snagu i predvođena Messijem postignula četiri pogotka. Konačni rezultat nije realni odraz stanja na terenu

Barcelona je iz ne baš puno šansi koje je stvorila zabijala golove i stigla do prednosti, ali, to je nogomet. Nemam razloga spustiti glave dolje jer smo i mi odigrali jako dobru utakmicu. Protiv najboljih si ne možete priuštiti raditi pogreške jer ih oni kažnjavaju, kaže Rakitić.

Prvi pogodak (Alexis) Barcelona je postignula iz zaleđa koji se vidio s vrha stadiona u Sevilli:

- Boli nas jer je Barcelona prvi gol na utakmici postigla iz očiglednog zaleđa. Nažalost, i to je dio nogometa. Moramo zaboraviti na ovaj poraz i razmišljati kako pobijediti Valenciju u idućoj utakmici. Igramo dobro općenito govoreći, postoje tek neki detalji koje još moramo popraviti. Barcelona je zaslužila ovu pobjedu, ali i mi možemo iz ove utakmice izvući neke pozitivne stvari, zaključuje Rakitić koji igra u životnoj formi.

Teško je očekivati da će Sevilla na kraju sezone odoljeti ponudama najbogatijih europskih klubova, koji iduće sezone žele dovesti Rakitića.


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.