Ivan Rakitić u krizi, Luis Enrique izostavio hrvatskog reprezentativca za nedjeljnu utakmicu

Nedjelja, 08. siječnja 2017. 11:41 Napisao/la  SC

Usponi i padovi u formi su normalni, ali Rakitićeva kriza traje predugo da ne bi bilo posljedica u klubu kakav je Barcelona

Ivan Rakitić nije na popisu igrača Barcelone, koji konkuriraju za nedjeljnu (20.45) utakmicu 17. kola protiv Villarreala.

Budući da je Rakitić zdrav, trener Luis Enrique očito šalje jasnu poruku hvatskom reprezentativcu. Rakitićeva forma u ovom trenutku nije dovoljna niti da bi sjedio na klupi.

Službeno objašnjenje izostanka igrača, koji je prošle sezone igrao više od svih igrača osim Lea Messija, glasi da je riječ o "tehničkim  razlozima". Što god to značilo...

Rakitić je igrao zadnju utakmicu protiv Athletica, iz igre je izašao u 71. minuti. Barcelona je poražena, a Rakitić odigrao još jednu blijedu partiju. Ispada da je bio jedan od krivaca za poraz.

Činjenica je da je Rakitić igrao slabo većim dijelom polusezone. Usponi i padovi u formi su normalni, ali Rakitićeva kriza traje predugo da ne bi bilo posljedica u klubu kakav je Barcelona.

U jeku krize mediji Rakitića stalno sele u druge klubove, po naslovnicama se izmjenjuju imena najvećih europskih klubovi poput obaju Manchestera, Juventusa...

S obzirom na formu Rakitić trenutačno ne može igrati ni u puno slabijim klubovima od Barcelone. Jedina je razlika što bi u slabijim klubovima imao puno više kredita nego u Barceloni.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.