Ivan Rakitić na vrhu u liste igrača koje Barcelona želi prodati da bi napunila praznu kasu

Četvrtak, 02. travnja 2020. 11:10 Napisao/la  SC

Barcelona očekuje da će unatoč krizi Rakitića prodati za otprilike isti iznos kao Sevilla prije šest godina

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić i dalje se nalazi u izlogu na Camp Nou bez obzira što je pandemiju koronavirusa u prosjeku smanjila cijene igrača za 30 posto.

Barcelona namjerava prodati Rakitića u ljetnom prijelaznom roku koji će biti prilagođen produljenoj sezoni, veznjak Barcelone nalazi se na vrhu liste igrača koje treba prodati da bi se popunila prazna blagajna.

Hrvatski reprezentativac stoji u izlogu već nekoliko zadnjih prijelaznih rokova, prodaja je posebno aktualna zimus, kada je izgubio mjesto prvotimca.

Smjenom trenera u siječnju Rakitićev se status u momčadi promijenio, Quique Setien ima više povjerenja u Rakitića nego što je imao Ernesto Valverde, ali nije se promijenila namjera Barcelone da proda 32-godišnjeg veznjaka.

Barcelona očekuje da će unatoč krizi Rakitića prodati za otprilike isti iznos kao Sevilla prije šest godina!

Cijena hrvatskog reprezentativca kreće se oko 20 mil. eura s time da je Barcelona zainteresirana za moguću razmjenu igrača s budućim Rakitićevim klubom.

Barcelona je Rakitića kupila 2014. godine, Sevilla je zaradila 21 mil. eura (18+3).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.