Ivan Rakitić službeno predstavljen: Odabrao sam broj 4 na dresu zbog Pepa Guardiole!

Utorak, 01. srpnja 2014. 14:05 Napisao/la  SC

Razgovarao sam s trenerom Enriqueom, izuzetno je pozitivan. Igrat ću ono što se od mene očekuje. Sve ovisi o meni, došao sam da bih osvajao trofeje, kazao je Rakitić

Ivan Rakitić predstavljen je u Barceloni s dresom broj 4, koji je donedavno nosio Farbegas. No, Rakitić je na službenom predstavljanju ponovio da nije došao kao zamjena za Cesca:

- Broj četiri je poseban broj, koji su na leđima nosili posebni igrači poput Pepa Guardiole. Bio je veliki igrač, postao je veliki trener. Želim krenuti njegovim putem, zato sam odabrao taj broj, rekao je Rakitić.


- Svi koji znate nešto o nogometu, poznajete Ivana Rakitića, sada već bivšeg kapetana Seville. Drago nam je što je s nama, Riječi dobrodošlice na službenom predstavljanju uputio je sportski direktor Andoni Zubizarreta.

- Vjerujem u sebe, siguran sam da ću se nametnuti treneru. Razgovarao sam s trenerom Enriqueom, izuzetno je pozitivan. Igrat ću ono što se od mene očekuje. Sve ovisi o meni, došao sam da bih osvajao trofeje, kazao je Rakitić.

Na pitanje o tome što očekuje od prvog hrvatskog El Clasica, Rakitić je odgovorio:

- Modrić mi je rekao da bi bio sretniji da igramo u istoj momčadi, poželio mi je sreću! 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.