IVAN RAKITIĆ Nisam vreća krumpira, ja ću odlučiti gdje ću igrati iduće sezone

Ponedjeljak, 13. travnja 2020. 19:32 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivanu Rakitiću dojadile su medijske spekulacije o tome gdje će nastaviti karijeru:

- Ja odlučiti gdje ću igrati, nisam vreća krumpira. Želim igrati u klub u kojem sam voljen i cijenjen, u gradu u kojoj moja obitelj može biti sretna. Kao što sam oduvijek govorio, Barca je savršeno mjesto za mene. Želim se zabavljati i pomoći svom klubu. Imao sam vrlo čudan prvi dio sezone, koji je za mene bio iznenađujuće negativan, ali iz njega moram naučiti nekoliko stvari i poboljšati se. Ponekad se događaju stvari koje ne razumijete, ali ne morate ih razumjeti. Morate ih prihvatiti, kazao je Rakitić.

Barcelona se navodno nemjerava riješiti 31-godišnjeg veznjaka:

- Nadam se da ću odraditi svoj ugovor. Ako ne, sjesti ćemo i dogovoriti se. Za sada je najvažnije biti u vrhunskom stanju i završiti sezonu na najbolji mogući način, kazao je Rakitić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.