Ivan Rakitić: Nije normalno za zemlju poput Hrvatske da ima trojicu igrača u El Clasicu

Utorak, 19. prosinca 2017. 20:53 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić najavio je El Clasico za klupsku televiziju Barcelone, između ostalog hrvatski reprezentativac odgovorio je na pitanje koliko je El Clasico popularan u Hrvatskoj:

-  Jako je popularan. Ljudi samo govore o toj velikoj utakmici u zadnjih nekoliko dana. Nije normalno za zemlju poput Hrvatske da ima trojicu igrača u takvoj utakmici. Htio bih zahvaliti svima koji će podržati Barcelonu, a drugima želim nesreću, haha. To je užitak za sve Hrvate i nadam se da će u sljedećim godinama biti više hrvatskih igrača, rekao je Rakitić.

Rakitić je postao nezamjenjiv otkada je trener postao Ernesto Valverde, Barcelona nije doživjela poraz u dosadašnjih 16 prvenstvenih utakmica.

- U pozitivnoj smo seriji i nadamo se da neće sada stati.  Ovo je utakmica koja nam može puno značiti. Želim pobjedu. Uspijem li opet zabiti gol, još bolje, no bit ću sretan ako pobijedimo. Ili da Leo (Messi, op.a.) zabije u 95. minuti. Da bar bude 4:0 za nas, no bit će dobro pobijedimo li i 1:0. Unatoč svom poštovanju prema Real Madridu, koje uvijek imamo, mi ne smijemo mijenjati način igre, rekao je Rakitić.

Real Madrid i Barcelona utakmicu 17. kola igraju u subotu, 23. prosinca, u neobičnom terminu od 13 sati.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.