Ivan Rakitić: Neću vas lagati, bit ću sretan ako Ronaldo ode iz Real Madrida

Ponedjeljak, 11. lipnja 2018. 14:00 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

 

Cristiano Ronaldo nikada nije bio bliže odlasku iz Real Madrida, španjolski mediji se utrkuju u promicanju nezadovoljstva najboljega strijelac u povijesti nogometa:

Ni Ivan Rakitić nije mogao izbjeći pitanje o Ronaldu:

- Iskreno, ne vjerujem da će Ronaldo otići, ali u nogometu se mnogo toga brzo događa. Neću vas lagati, bit ću sretan ako Ronaldo ode iz Real Madrida, kazao je Rakitić u razgovoru sa Marcu.

- Zidane me nije iznenadio, odabrao je trenutak kada će otići i skidam mu kapu na tome. Impresivna je razina koju je dosegnuo, rekao je Rakitić o Zidaneu.

Umjesto Roberta Fernandeza novi sportski direktor Barcelone postao je Erik Abidal:

- Da budem iskren, iznenadila me takva odluka. Ništa nisam znao o tome. Abidal zna da će imati podršku i respekt svih u klubu uključujući mene. Imam dobar odnos s Robertom, zahvaljujem mu na svemu što je uradio. Boli me kada takva osoba, koja je puno napravila, odlazi iz kluba. Ako je predsjednik tako odlučio, moramo stajati iza njegove odluke, kazao je Rakitić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.