DOGOVOREN TRANSFER

Ivan Rakitić iduće sezone u Barceloni

Ponedjeljak, 09. lipnja 2014. 22:34 Napisao  I. V.

Osim 20 milijuna eura odštete Barcelona u Sevillu šalje Denisa Suareza

Ivan Rakitić novi je igrač Barcelone! Prema najavama, pregovori između Seville i Barcelone završili su u ponedjeljak navečer, kada su dogovoreni uvjeti transfera vrijednog 20 mil. eura. Osim novca Barcelona u Sevillu šalje Denisa Suareza, jednog od najdarovitijih mladih igrača. Takav su dogovor postignuli dopredsjednik i sportski direktor Barcelone, Javier Faus i Andoni Zubizarreta, te predsjednik i sportski direktor Seville, Jose Maria Cruz i Ramon Rodiquez Monchi. Pregovori su završeni oko 18 sati.

Rakitić je ugovor potpisao u kampu hrvatske reprezentacije, bivši kapetan Seville u Barceloni će zarađivati oko 4 mil. eura godišnje s time da se morao odreći dio duga sada već bivšeg kluba. Rakitić je svoje uvete s Barcelonom dogovorio vrlo brzo, trebalo je sačekati ponedjeljak da dogovor postignu klubovi. Hrvatski reprezentativac inzistirao je da se dogovor postigne prije utakmice između Brazila i Hrvatske, koja se igra u četvrtak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.