Ivan Rakitić: Ponekad popijem kavu ujutro i nasmijem se na sve što se piše o meni

Nedjelja, 24. veljače 2019. 09:46 Napisao/la  SC

Uz dužno poštovanje talijanskim izvorima informacija, bilo bi jako čudno da se Barcelona odrekne takvog igrača u naponu snage

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

 

Talijanski mediji objavili su vijest da je Inter dogovorio s Barcelonom transfer Ivana Rakitića vrijedan 40 mil. eura,

La Gazzetta dello Sport piše da se direktor Intera Beppe Marotta sastao s čelniicma Barcelone kako bi dogovorio ljetni transfer.

Od kada je u Barcelonu stigao mladi Frenkie de Jong, Rakitića talijanski i španjolski mediji stalno tjeraju iz Barcelone:

- Smijem se na sve vijesti koje se objavljuju u vezi nastavka moje karijere. Ovdje imam ugovor na još tri godine. Imponira mi što se veliki svjetski klubovi zanimaju za mene, ali ja sebe vidim samo u Barci. Ponekad jednostavno popijem kavu ujutro i nasmijem se na sve što se piše o meni, kazao je Ivan Rakitić za ESPN nakon pobjede protiv Seville.

Leo Messi briljirao je u utakmici protiv bivšeg Rakitićeva kluba, ostvario je hat-trick i asistenciju, radio razliku na terenu u svakom dodiru s loptom.

Rakitić je igrao standardno dobro, posebice u defenzivi.

Uz dužno poštovanje talijanskim izvorima informacija, bilo bi jako čudno da se Barcelona odrekne takvog igrača u naponu snage.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.