BARCELONA SLAŽE MOMČAD

Alen Halilović najugodnije iznenađenje

Ponedjeljak, 04. kolovoza 2014. 11:43 Napisao/la  SC

Ivan Rakitić debitirao za Barcelonu protiv Nice

Ivan Rakitić je dokazana vrijednost i njegova prva utakmica u dresu Barcelone u utakmici protiv Nice nikoga nije iznenedila. Rakitić je odigrao u skladu s očekivanjima, igra Barcelone bila je podređena Xaviju, koji iskazuje formu iz najboljih dana. Pozornost je pridobio netko drugi.

Alen Halilović sigurno je najugodnije iznenađenje priprema. U utakmici protiv Nice mladi Halilović nije napravio ništa spektakularno, ali je plijenio pozornost u svakom dodiru s loptom. Nesvakidašnja darovitost sve više dolazi do izražaja, unatoč mladenačkim pretjerivanjima Halilović sve više zaokuplja pažnju trenera Luisa Enriquea. Prema onome što pokazuje lako se može dogoditi da sezonu počne na popisu najbolje momčadi Barcelone bez obzira što najbolji (Messi, Suareu, Neymar) igrači još uvijek odmaraju.

Inače, Barcelona je igrala 1:1 protiv Nice. Puno novih igrača učinili su svoje, Barcelona je daleko od optimalne igre.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.