Imperija uzvraća udarac: Florentino Perez najavio da Real Madrid dovodi Garetha Balea

Utorak, 04. lipnja 2013. 10:40 Napisao/la  SC

Što se tiče Balea, takvi igrači nisu ni skupi, ni jeftini. Takvi su igrači investicija ako igraju onako kako se od njih očekuje, izjavio je predsjednik Real Madrida Perez nekoliko sati nakon što je Barcelona predstavila Neymara

Nekoliko sati nakon što je Barcelona spektakularno predstavila Neymara pred više od 50.000 ljudi na Camp Nou, predsjednik Real Madrida Florentino Perez izjavio je za jednu španjolsku televiziju sljedeće:

 

- Bale je jedan od najvećih europskih igrača, a Real Madrid je uvijek želio takve igrače. Moramo pojačati momčad, ali to želimo uraditi u miru u nekoliko idućih tjedana, kazao je Perez.

 

Dakle, madridska imperija uzvraća udarac: Barcelona je dovela Neymara iz Santosa, Real Madrid dovodi Garetha Balea iz Tottenhama. Neymar i Bale su različiti tipovi napadača, jedino im je zajedničko što su među najboljima na svijetu.

 

 

- Predsjednika Tottenhama Daniela Levyja sreo sam prošle godine, on ima obvezu zaštititi interese kluba. Što se tiče Balea, takvi igrači nisu ni skupi, ni jeftini. Takvi su igrači investicija ako igraju onako kako se od njih očekuje, kaže Perez.

Dojam je da se Perez i Levy oko Balea neće natezati kao oko Luke Modrića prošle godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.