Iker Casillas odlazi iz Real Madrida u Porto, PSG želi dovesti Pedra iz Barcelone

Četvrtak, 09. srpnja 2015. 16:50 Napisao/la  SC

Danilo službeno predstavljen na Santigao Bernabeu


Iker Casillas odlazi u Porto. Vrataru Real Madrida, koji je 25 godina proveo na Santiago Bernabeo, neće se ispuniti san da rukavice na klin objesi u matičjom klubu. Casilas će u Portu zarađivati oko 3,5 mil. eura godišnje, potpisao je četverogodišnji ugovor. Odlaskom Ikera Casillasa širom su otvorena vrata za De Geu, koji dolazi iz Manchester Uniteda.

Inače, u četvrtak je na Santiago Bernabeu službeno predstavljen Danilo, novi branič Real Madrida koji je došao iz Porta.

Pedro namjerava otići iz Barcelone. Španjolski reprezentativac svjestan da će dobivati malu minutažu pokraj Suareza i Neymara, najavio je odlazak i odmah se javio PSG. Francuski prvak u vlasništvu bogatih Arapa želi iskorak u Ligi prvaka, PSG već mjesec dana pokušava finalizirati transfer Di Marije iz Manchester Uniteda.

Pedro je već razgovarao s prijateljem Zlatanom Ibrahimovićem, PSG želi doveseti Pedra, ali je problem Lavezzi. PSG prvo namjerava prodati Lavezzija, koji nije u planovima trenera Laurenta Blanca.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.