Iker Casillas na udaru kritika, navijači tražili ostavku predsjednika Florentina Pereza

Nedjelja, 14. rujna 2014. 10:40 Napisao/la  SC

- Publika je u pravu, i ako treba zviždati, oni će zviždati. Moramo nastaviti raditi i odgovoriti na najbolji način na koji znamo, a to je igrati nogomet, rekao je Iker Casillas

Teško se sjetiti kada je publika na Santiago Bernabeu zvižducima se okomila na vratara Ikera Casillasa, legendu Real Madrida i španjolskog nogometa nakon novog poraza od gradskog rivala Atletica. Španjolski mediji naveli su da su navijači ujedno tražili ostavku predsjednika Florentina Pereza.

- Osjećamo se loše jer smo naporno radili cijeli tjedan, a na kraju za to nismo nagrađeni. Koliko boli nas, toliko boli navijače. Nismo bili na razini, rekao je Iker Casillas nakon poraza protiv Atletica.

- Publika je u pravu, i ako treba zviždati, oni će zviždati. Moramo nastaviti raditi i odgovoriti na najbolji način na koji znamo, a to je igrati nogomet. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro. Momčad je kontrolirala igru i onda je Atletico zabio iz fenomenalne akcije. Rezultat je malo nepošten, remi bi bio pošteniji ishod, ali Atletico zna kako igrati ovakve utakmice i na tome im morate čestitati. Te stvari nam se jednostavno nekad dogode, ustvrdio je Casillas.

- Znam da postoji određeni kompleks s kojim živimo jer smo dobili puno golova iz prekida. Iako je to pitanje kolektiva, osjećam se odgovornim jer moram rasporediti suigrače. Pokušat ćemo ispraviti te pogreške, ustvrdio je Casillas.

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, nije previše zabrinut nakon novog poraza.

- Moramo analizirati situaciju i popraviti pogreške. Prvo poluvrijeme je bilo dobro, u drugom dijelu smo bili spori i nedovoljno agresivni. Sistem igre je dobar, nedostaje intenzitet u našoj igri. Nisam čuo zvižduke s tribina jer sam bio koncentriran na utakmicu, rekao je Carlo Ancelotti.      

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.