CASILLAS NIŠTA NE ZNA

Pogledajte Perezovu reakciju na sastav

Nedjelja, 23. prosinca 2012. 20:36 Napisao/la  SC

Kamere zabilježile kako je Perez saznao da Casillas ne igra

 

 

Iker Casillas otkrio je kako je predosjetio da neće biti u sastavu u subotnjoj utakmici protiv Malage. Kapetan madridskog Reala odgledao je utakmicu s klupe dok je u subotu svoju prvu ligašku utakmicu sezone odigrao  Antonio Adán. Utakmica na La Rosaledi završila je 3:2 za Malagu što nije baš "sjelo" Casillasu.

- Nisam naviknut na sjedenje na klupi, ali klub je veći od Casillasa i šef je onaj koji odlučuje o tome tko će igrati. Početkom tjedna počeo sam sumnjati da neću igrati, ali nije to bila neka tragedija. Bilo je važno da momčad pobijedi i smanji zaostatak za Barcelonom i Atleticom, rekao je španjolski reprezentativni vratar u nedjelju za televizijsku postaju La Sexta.

-  Mourinho mi nije rekao da neću igrati i nije mi ponudio nikakvo objašnjenje. Ne objašnjava mi niti zašto igram, pa jednako postupa i kada ne igram. Svi moji suigrači su me podržali na jednaki način kao što svi mi podržavamo Antonia. Činjenica da obojica uživamo potporu svlačionice dokaz je koliko se dobro slažemo. Osjećam se dobro, između mene i Antonia postoji zdrava konkurencija. Moramo prihvatiti trenerove odluke, a ja moram trenirati još jače da se vratim natrag na svoje mjesto, dodao je Casillas koji je u nedjelju sudjelovao na humanitarnoj utakmici "Partido de ilusión" čiju organizaciju pomaže svake godine.

Utakmici je nazočio i predsjednik madridskog Reala Florentino Pérez, pa je Casillas želio naglasiti:

- Perez nije došao ovdje podržati mene, on je došao dati svoju potporu utakmici. Perez se zaista angažirao oko ove utakmice i na tome sam mu zahvalan, rekao je Casillas i za kraj se našalio na svoj račun:

- Danas sam u startnoj postavi jer imamo samo dva golmana!

Inače, kamere su zabilježile znakovitu reakciju predsjednika Pereza u trenutku kada je prije utakmice pročitao sastav u kojemu nije bilo Casillasa.

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.