Šokantni video: TV3 igrače Real Madrida usporedila s hijenama u lovu na Lea Messija

Petak, 08. veljače 2013. 23:37 Napisao/la  SC

 

Katalunjska televizija TV3 objavila je šokantni video u kojemu je igrače Real Madrida usporedila s hijenama u lovu na Lea Messija. Morbidna ideja uznemirila je duhove na Santiagu Bernabeu, čelnici Real Madrida najavili su tužbu.

 

- Ne zna što da mislim o tome. Igrao sam u Engleskoj i Hrvatskoj i nikada nisam vidio ništa slično. To nije novinarstvo, to je neprihvatljivo. Nismo u svlačionici govorili o tome, možda neki igrači jesu, ali ja nisam, rekao je Luka Modrić.

 

Kada se zanemari neprimjereni kontekst i usporedba s hijenama, najgore za igrače Real Madrida jest što je video zapravo brutalno realističan onoliko koliko su bili brutalni startovi na Lea Messija. Nekoliko nasrtaja Pepea ogledni su primjeri perfidnog divljaštva bez premca.

 

 

Pogledajte…

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.