Momčad Real Madrida večeras na jednu utakmicu putuje najkraće u povijesti

Subota, 18. studenog 2017. 13:41 Napisao/la  SC

Stadion  Wanda Metropolitano udaljen je svega 9 kilometara od Valdebebas trening-centra gdje borave igrači Real Madrida

Autobus Real Madrida večeras neće potrošiti puno goriva
Autobus Real Madrida večeras neće potrošiti puno goriva


Uoči večerašnjeg (20.45) gradskog derbija u Madridu u španjolskim medijima kao i obično važu se trenutačne prednosti i nedostaci momčadi Atletica i Real Madrida.

Ukratko, gradski derbi vrlo je neizvjestan zbog neobičnog razloga, obje momčadi daleko su od optimalnog stanja.

 O kvaliteti gradskog derbija ne treba posebno pisati, međusobno igraju momčadi klubova koji su 2016. i 2014. godine igrali finala Lige prvaka.

Prema rezultatima u europskim natjecanjima Madrid ima najjači gradski derbi na kontinentu, kvalitetniji od Manchestera.

Španjolski novinari natječu se u traženju zanimljivosti, jedina bitna razlika uoči prethodnih utakmica je da se večeras igra prvi gradski derbi na novom stadionu  Wanda Metropolitano.

Naime, Atletico od početka ove sezone više ne igra na kultnom stadionu Vicente Calderon, što analitičari dovode u izravnu vezu s padom forme momčadi Diega Simeonea.

U nabrijanoj atmosferi na Vicente Calderonu igrači Atletica izgledali su puno goropadnije nego što izgledaju na stadionu Wanda Metropolitano.

Ima još jedna zanimljivost.

Stadion  Wanda Metropolitano udaljen je svega 9 kilometara od Valdebebas trening-centra gdje borave igrači Real Madrida.

Momčad Real Madrida večeras će na jednu utakmicu putovati najkraće u povijesti, svega 12 minuta.

Naime, stadion Santiago Bernabeu udaljen je od  Valdebebas trening-centra 11 kilometara, što znači da momčad Real Madrida do svoga stadiona putuje oko 15 minuta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.