Gerardo Martino, trener Barcelone: Prevladava osjećaj da nisam zaslužio drugu šansu

Nedjelja, 04. svibnja 2014. 15:07 Napisao/la  SC

Ovo je loša sezona, svakako lošija od naših očekivanja. Imali smo puno problema izvan terena, kaže Martino

Gerardo Tata Martino preuzeo je odgovornost za jednu od najslbijih sezona Barcelone u zadnjih desetak sezona. Barcelona je odigrala 2:2 protiv Getafea čime se praktično oprostila od titule prvaka:

- Jasno da smo željeli dati više, ali ako nismo bili u stanju dobiti ovu utakmicu, onda uistinu nismo ni zaslužili priliku za osvajanje titule. Ovo je loša sezona, svakako lošija od naših očekivanja. Imali smo puno problema izvan terena. Nastojali smo ih prebroditi i do utakmice protiv Getafea bili smo u borbi za naslov prvaka. Ponekad možete imati osjećaj da niste obavili dovoljno dobro svoj posao i da ne zaslužujete drugu šansu. Ne želim bježati od odgovornosti i osjećaja da sam odgovoran za sezonu kakvu smo imali, rekao je Martino.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.