NOVI TRENER BARCELONE

Martino je došao u Barcelonu na preporuku Lea Messija

Ponedjeljak, 22. srpnja 2013. 20:05 Napisao/la  SC

Gerardo Martino je očito bio u kombinacijama ranije nego što je Vilanova otišao

Gerardo Martino novi je trener Barcelone! Prema najavama 50- godišnji Argentinac potpisao je trogodišnji ugovor s Barcelonom. Sada već bivši trener Newell´s Old Boysa naslijedio je Tita Vilanovu brže nego što se učinilo kada je Barcelona objavila da traži novog trenera. Očito je Martino bio u kombinacijama ranije nego što je Vilanova otišao.

 

Martino je došao u Barcelonu na preporuku najboljega igrača današnjice Lea Messija. Najveće uspjehe ostvario je kao izbornik Paragvaja i trener Libertada i Cerro Portena s kojima je osvojio četiri naslova prvaka (tri s Libertadom, jedan s Cerrom). Paragvaj  je na SP-u 2010. doveo do četvrtfinala, što najveći paragvajski uspjeh na svjetskim prvenstvima. U finala Copa Americe izgubio je od Urugvaja (0:3).

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.