Gerardo Martino ne odustaje od borbe za naslov: Borit ćemo se dok god postoji matematička šansa

Nedjelja, 13. travnja 2014. 12:57 Napisao/la  SC

- Prvenstvo više nije u našim rukama, ali ne mogu ništa više tražiti  od svojih igrača. Pokušavali su na sve načine, stvorili su puno prilika, ali jednostavno nije bio naš dan, rekao je trener Barcelone

Španjolski mediji već odavno su utvrdili da je Gerardo Martino, trener Barcelone, bivši na kraju ove sezone. Da i tome i nije bio slučaj, ispadanje iz Lige prvaka i subotnji poraz od Granade koji je Barcelonu gurnuo u drugi plan u borbi za naslov prvaka, sigurno bi natjeralo čelništvo kluba da dobro preispita trenerov status. Barcelonina tika-taka više nije tako učinkovita.

- Prvenstvo više nije u našim rukama, ali ne mogu ništa više tražiti  od svojih igrača. Pokušavali su na sve načine, stvorili su puno prilika, ali jednostavno nije bio naš dan. Ne mogu ih kritizirati zbog ničega, osim činjenice da nisu iskoristili svoj šanse. Barcelona je morala pobijediti u ovoj utakmici, rekao je Gerardo Martino, trener Barcelone nakon novog posrtaja od Granade.

Atletico tako ima utakmicu manje od Reala i Barcelone i priliku da u nedjelju navečer protiv Getafea otvori prednost od tri boda.

- Nakon ispadanja iz Lige prvaka i poraza od Granade očito je da osjećamo da smo propustili svoje prilike. U srijedu nas čeka finale Kupa protiv Reala. Naravno da ne možemo biti optimistični nakon nedavnih rezultata, ali to ne znači da se nećemo boriti do kraja. Ali isto tako nećemo odustati od prvenstva dok god postoji i matematička šansa da ga osvojimo, rekao je Gerardo Martino.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.