Gerard Pique: Utakmica ove subote bit će moja posljednja na Camp Nou

Četvrtak, 03. studenog 2022. 20:03 Napisao  I. V.

Gerard Pique iznenadio javnost odlukom da usred sezone završava igračku karijeru nakon što je u klubu proveo 25 godina

Gerard Pique:  Utakmica ove subote bit će moja posljednja na Camp Nou

Gerard Pique iznenadio je javnost odlukom da usred sezone završava igračku karijeru, jedan od najboljih stopera Barcelone svih vremena odlučio u subotu odigrati zadnju utakmica na Camp Nou.

Pique je vijest objavio video-porukom na društvenim mrežama.

- Uvijek sam govorio da neće biti druge momčadi nakon Barcelone, tako će i biti. Utakmica ove subote bit će moja posljednja na Camp Nou. Postat ću još jedan navijač i bodriti momčad ,te prenijeti svoju ljubav prema Barceloni na svoju djecu, kao što su moji roditelji učinili meni, kazao je Pique u obaraćanju navijačima Barcelone:

- Posljednjih nekoliko tjedana i mjeseci mnogi ljudi pričaju o meni. Do sada nisam ništa rekao, ali sada želim da budem taj koji priča o meni. Kao i mnogi od vas, oduvijek sam bio navijač Barcelone i rođen sam u nogometnoj obitelji. Od malih nogu nisam želio postati nogometaš. Želio sam postati nogometaš Barcelone. U zadnje vrijeme puno sam razmišljao o tom klincu, o tome što bi mali Gerard mislio da mu je rečeno da će mu se svi snovi ostvariti. Da će doći do prve momčadi Barcelone i osvojiti sve moguće trofeje. Da će postati europski i svjetski prvak i igrati s najboljima na svijetu. Da će biti jedan od kapetana momčadi i steći prijatelje za cijeli život. Prošlo je 25 godina otkako sam došao u Barcelonu. Otišao sam i onda se vratio. Nogomet mi je dao sve. Barcelona mi je dala sve. Vi ste mi, navijači, sve dali. I sada kada su se svi snovi tog djeteta ostvarili, želim vam reći da sam odlučio da je sada vrijeme da ovo putovanje privedem kraju, rekao je Pique, koji je 25 godina proveo u Barceloni.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.