NAJAVIO KANDIDATURU Gerard Pique: Mislim da ću u određenom trenutku postati predsjednik Barcelone, u budućnosti bih želio pomoći klubu svog života da iskoristi svoj puni potencijal!

Četvrtak, 10. studenog 2022. 12:47 Napisao/la  SC

Pique se neće dosađivati nakon što je prestao igrati, afirmirao kao daroviti poslovni čovjek koji je reformirao natjecanje u Davis Cupu

Gerard Pique: Mislim da ću u određenom trenutku postati predsjednik Barcelone, u budućnosti bih želio pomoći klubu svog života da iskoristi svoj puni potencijal!

Gerard Pique prvi put se oglasio nakon što je objavio kraj karijere

- Uvijek sam govorio svom agentu da neću napustiti Barcelonu. Sa 28, 29 godina, da mi je Barcelona rekla da me neće produžiti, otišao bih u mirovinu. Nisam imao drugu motivaciju, kazao je Pique na Twitchu Ibaija Llanosa.

Pique se neće dosađivati nakon što je prestao igrati, naprotiv.

Pique se afirmirao kao daroviti poslovni čovjek, zajedno s partnerom Rakutenom reformirao je natjecanje u Davis Cupu, Rakuten je postao generalni sponozor Barcelone, Pique je u suradnji sa španjolskim savezom utakmice španjolskog Superkupa za velike novce prodao Saudijcima...

Ukratko, ne čudi njegova sljedeća izjava:

- Mislim da ću u određenom trenutku postati predsjednik Barcelone. Trenutno nemam to u glavi. Želim raditi mnoge druge stvari. Više ne moram trenirati svaki dan i grati svakog vikenda, imat ću priliku da se fokusiram na druge stvari, ali u budućnosti bih želio pomoći klubu svog života da iskoristi svoj puni potencijal, najavio je Pique predsjedičku kandidaturu.

Zanimljivo je njegovo mišljenje o Superligi:

- Kada Florentino Perez govori o Superligi i o tome da ljudi drugačije doživljavaju nogomet, slažem se s tim. Ali ne mislim da je Superliga rješenje. Stvaranje Superlige bila je velika pogreška. O Florentinu imam visoko mišljenje, iznenadio me je time, kazao je Pique.

Standings provided by SofaScore