Gerard Pique i Sergio Busquets igraju zadnje utakmice za Barcelonu

Četvrtak, 13. listopada 2022. 14:13 Napisao/la  SC
Gerard Pique i Lautaro Martinez
Gerard Pique i Lautaro Martinez

Gerard Pique sigurno, a Sergio Busquets izvjesno igraju zadnje utakmice za Barcelonu.

Pique je bio daleko najslabiji igrač Barcelona u utakmici protiv Intera (3:3), Busquets je nekoliko puta katastrofalno pogriješio, dvojica veterana prvi su na udaru kritičara što je manji problem.

Veći problem je što je Joan Laporta nakon utakmice protiv Intera ušao u svlačionicu, nezadovoljni predsjednik Barcelone iskazao je potporu Xaviju, ali pritisak raste.

Ako Barcelona ispadne iz Lige prvaka, financijski problemi postaju još veći, posebice nakon velikih ulaganja proteklog ljeta.

U nedjelju je na rasporedu El Clasico na Santiago Bernabeu, Laporta je navodno od Xavija zatražio da drugačije reagira iako nema ozlijeđenih braniča Ronalda Arauja, Julesa Koundea i Andreasa Christensena.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.