Gerard Deulofeu vratio se u Barcelonu, nikome nije jasno zašto

Petak, 30. lipnja 2017. 21:36 Napisao/la  SC

Kako se misli razvijati dok bude s klupe gledao kako igraju Messi, Suarez i Neymar nikome nije jasno


Gerard Deulofeu vratio se u Barcelonu nakon šest godina! I nikome tko se imalo razumije nogomet nije jasno zašto se vratio?!

Barcelona je prije šest sezona prvi put na posudbu poslala darovitog napadača, koji je igrao za Sevillu, Everton i Milan u kojemu je prošle sezone počeo naslućivati mogućnost da će opravdati velika očekivanja.

Naime,  Deulofeu je kao mladić slovio velikim talentom u što se mogli uvjeriti navijači Rijeke u utakmicama Europske lige protiv Seville i tijekom utakmice između U-21 reprezentacija Hrvatske i Španjolske na Rujevici...

Tada je Gerard Deulofeu praktično sam dobio našu reprezentaciu za koju su igrali Kovačić, Halilović, Pašalić, Pjaca itd.  

Međutim, povratak 23-godišnjeg Deulofeua u Barcelonu nije lako objasniti ako se zna da bi njegov prioritet trebao biti razvoj karijere.

Kako se misli razvijati dok bude s klupe gledao kako igraju Messi, Suarez i Neymar nikome nije jasno!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.