Gennaro Gattuso: Možda je Xavi gledao neku drugu utakmicu

Nedjelja, 30. listopada 2022. 14:30 Napisao/la  SC
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso

Barcelona je jedva pobijedila Valenciju, nakon utakmica Xavi je izjavio da je njegova momčad zaslužila ranije pobijediti:

- Možda sam gledao neku drugu utakmicu? Jako poštujem Xavija, jer mislim da je sjajan trener, ali ne mogu se složiti s onim što je rekao. Barcelona je bila bolja, to mogu prihvatiti, ali ne mogu se složiti da su imali neku nadmoć, da su trebali prije dati gol i slično. Ne sjećam se da su imali neke prilike u drugom poluvremenu. Mislim da naša trenutna pozicija u ligi nije stvarna. Zbog kvalitete naše igre i našeg mentaliteta, mislim da moramo nastaviti. Imamo samo jedan put, a to je naporan rad. Dođete ovdje, 46.000 ljudi  vas podržavaju, a ako izgubite, onda sve to čini odgovornost većom. Moramo raditi i biti mirni, kazao je trener Valencije, karizmatični Gennaro Gattuso.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.