Garethu Baleu je dosta svega, Zinedine Zidane ponovo trenira strogoću

Utorak, 08. listopada 2019. 14:05 Napisao/la  SC
Bale i Zidane
Bale i Zidane

 

Garethu Baleu je dosta!

Tako barem sugeriraju naslovi španjolskih portala nakon zadnjega sukoba velškog reprezentativca i trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea.

Bale je tijekom cijeloga ljeta odlazio iz Madrida nakon što je Zidane izjavio da mu svojedobno najskuplji igrač na svijetu više ne treba.

Na kraju je Bale ostao u Madridu samo zato jer nitko od zainteresiranih klubova nije mogao platiti odštetu i pokriti troškove godišnje plaće od 17 mil. eura.

Budući da klub nije doveo pojačanja koja je tražio, Zidane je dao šansu Baleu koji se neočekivano brzo prometnuo u stožernog igrača.

Međutim, mir u svlačionici nije dugo trajao.

Prije sedam dana Zidane je izbacio Balea iz rostera za utakmicu Lige prvaka protiv Cluba Bruggea zbog toga jer je Velšanin četiri minute zakasnio na sastanak prije utakmice.

Bale je izgubio živce, zatražio je razgovor s predsjednikom Florentinom Perezom i najavio odlazak u siječnju.

Sada je opet na potezu Zidane.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.