Gareth Bale odlazi u Kinu, poslušao savjet trenera Real Madrida i otišao što prije

Petak, 26. srpnja 2019. 23:01 Napisao/la  SC

Kineski Jiangsu Suning pristao je Balea plaćati godišnje 22 mil. eura, 3,5 mil. eura više nego Real Madrid

Gareth Bale
Gareth Bale

Izgleda da je Gareth Bale poslušao savjet Zinedinea Zidanea, koji je prije nekoliko dana izjavio da bi za svih bilo najbolje da Bale odmah ode iz kluba.

Prema pisanju španjoski medija napadač Real Madrida odlazi u Kinu, Bale je prihvatio ponudu koja mu jamči veću zaradu nego u Madridu.

Kineski Jiangsu Suning pristao je Balea plaćati godišnje 22 mil. eura, 3,5 mil. eura više nego Real Madrid.

Bale bi trebao potpisati trogodišnji ugovor.

Jiangsu Suning je u petak doveo Mirandu, riječ je o jednom od najbogatijih kineskih klubova u vlasništvu Suning Business grupe, koja je kupila 70 posto milanskog Intera.

Bale odlazi iz Real Madrida nakon šest godina tijekom kojih je prvo postao naskuplji igrač svih vremena, da bi na kraju postao nepoželjan.

Real Madrid platio je Tottenhamu nešto manje od 100 mil. eura 2013. godine za Balea, koji je u dresu Real Madrida četiri puta osvojio Ligu prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.