POJAČANJA

De Jong i De Ligt zajedno u Barceloni

Subota, 18. svibnja 2019. 12:15 Napisao/la  SC

 De Jong  prodan Barceloni za 75 mil. eura

De Jong i De Ligt snimljeni na dolasku u Barcelonu
De Jong i De Ligt snimljeni na dolasku u Barcelonu

 

U subotu je zavladalo opsadno stanje na aerodromu u Barceloni, u katalunjsku prijestolnicu zajedno su doputovali De Jong i De Ligt.

Frenkie de Jong potpisao je za Barcelonu prije nekoliko mjeseci, u Ajaxu je ostao do kraja sezone.

Iduće sezone karijeru će nastaviti u dresu Barcelone, koja je veznjaka Ajaxa platila čak 75 mil. eura.

Dolazak Mtthijsa de Ligta u Barcelonu potvrda je medijskih spekulacija da bi dvojica mladih igrača Ajaxa iduće sezone mogla zajedno igrati za Barcelonu.

De Ligt je s 9 godina nosio kapetansku traku Ajaxa, koji je ove sezone postao najveći europski nogometni hit nakon što je u Ligi prvaka eliminirao Juventus i Real Madrid.

U polufinalu Ajax je ispao od Tottenhama pogotkom u 95. minuti...

Spekulacija da je De Ligtov problem poznati menadžer Mino Raiola, koji nije u pretjerano dobrim odnosima s čelnicima Barcelona još od razgoblja kada su se sukobili Pep Guardiola i Zlatan Ibrahimović.

Budući da se De Ligt pojavio u Barceloni, očito je da su Raiola i čelnici Barcelone pronašli zajednički jezik kada su u pitanju euri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.