Francuski mediji tvrde da Kylian Mbappe igra zadnju sezonu u PSG-u

Četvrtak, 13. listopada 2022. 13:57 Napisao/la  SC

Le Parisien na dvoji da će Mbappe najkasnije na kraju sezone otići  u Real Madrid, L'Equipe spominje posebnu klauzulu u ugovoru

Francuski mediji tvrde da Kylian Mbappe igra zadnju sezonu u PSG-u

Le Parisien smatra da Kylian Mbappe igra zadnju sezonu u PSG-u!

Francuski listi blizak klubu spekulira da će Mbappe najkasnije na kraju sezone otići iz Pariza.

Na zimu to neće biti lako izvesti iako bi Mbappe najradije otišao već u siječnju, samo nekoliko mjeseci nakon što je postao najbolje plaćeni nogometaš svih vremena sa zajamčenom godišnjom zaradom od 100 mil. eura.

Le Parisien ne dvoji da će Mbappe otići u Real Madrid.

Pariški list tvrdi da Mbappe ima posebnu klauzulu u ugovoru prema kojoj već 2024. godine može otići pod određenim uvjetima, isto tvrdi i L'Equipe.

To znači da PSG mora prodati Mbappea na ljeto 2023. godine ako ne želi riskirati da mladi napadač ode pod svojim uvjetima godinu dan kasnije.

Marca je prva objavila da se Mbappe osjeća prevarenim i da je jako nezadovoljan svojim statusom u klubu.

Nakon što je PSG pokrenuo mnoštvo lažnih objava na društvenim mrežama kako bi diskreditirao nesklone medije i osobe među kojima se automatizmom pojavio Kylian Mbappe, pojavila se spekulacija da bi Mbappe mogao raskinuti ugovor jer mu poslodavac nanosi štetu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.