Florentino Perez želi dovesti Joachima Loewa, Zinedine Zidane je bivši trener Real Madrida

Ponedjeljak, 28. ožujka 2016. 15:09 Napisao/la  SC

Naravno da će Loewov odgovor umnogome ovisiti o plasmanu Njemačke na EP u Francuskoj


Florentino Perez pronašao je novog trenera Real Madrida. Prema pisanju talijanskih medija, predsjednik madridskog kluba htio bi iduće sezone na klupi vidjeti Joachima Loewa.

Loew sjedi na klupi njemačke reprezentacije od 2006. godine, u tom razdoblju Nijemci su osvojili broncu na SP u Njemačkoj 2006. godine, kada je Loew bio asistent izborniku Jurgenu Klinsmannu, dok je samostalno osvojio srebro na EP u Austriji i Švicarskoj 2008. godine, broncu na SP u Južnoj Africi 2010., broncu na EP u Poljskoj i Ukrajini 2012. i zlato na SP u Brazilu 2014. godine.

Naravno da će Loewov odgovor umnogome ovisiti o plasmanu Njemačke na EP u Francuskoj. Jedno je izvjesno, Zinedine Zidane je bivši trener Real Madrida.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.