Florentino Perez također pronašao novog trenera godinu dana unaprijed

Četvrtak, 06. srpnja 2023. 11:09 Napisao/la  SC

Potrudio se Real Madrid u medije plasirati ime kandidata, Perez će sada godinu dana osluškivati reakcije javnosti

Xabi Alonso
Xabi Alonso

Carlo Ancelotti postao je izbornik brazilske reprezentacije godunu dana unaprijed, tako je službeno objavio predsjednik brazilskog saveza Ednaldo Rodrigues.

Ancelottiju ugovor istječe na ljeto 2024. godine, ne bude li neočekivanih odluka tijekom iduće sezone Real Madrid od sezone 2024/25 preuzima novi trener.

Da ne ispadne kako samo brazilski savez razmišlja dugoročno, Florentino Perez već je odredio glavnog kandidata za novog trenera.

Potrudio se Real Madrid preko svoje PR-službe u medije plasirati ime kandidata, Perez će sada osluškivati reakcije javnosti.

Xabi Alonso postao je prvi Perezov odabir, bivši igrač Real Madrida skrenuo je pažnju darovitošću u prvoj sezoni na klupi Leverkusena.

Momčad je preuzeo na 17. mjestu Bundeslige, na kraju sezone Xabi Alonso završio je 6. mjestu u Bundesligi u i polufinalu Europske lige, gdje je doživio poraz od svoga uzora Josea Mourinha.

Potvrdi li Xabi Alonso iduće sezone svoj potencijal, Perez je također pronašao novog trenera godinu dana unaprijed.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.