Florentino Perez radije bi doveo Donnyja Van de Beeka nego Paula Pogbu

Subota, 04. svibnja 2019. 12:07 Napisao/la  SC

Van de Beekov agent je poznati Rob Witschge, koji je u Real Madrid 2007. godine iz Ajaxa doveo Wesleyja Sneijdera

Donny van de Beek postigao pogotke protiv Juventusa i Tottenhama
Donny van de Beek postigao pogotke protiv Juventusa i Tottenhama

 

Real Madrid bi radije doveo Donnyja Van de Beeka nego Paula Pogbu da nema Zinedinea Zidanea, koji inzistira na dovođenju francuskog reprezentativca iz Manchester Uniteda.

Donny Van de Beek nalazi se na popisu želja nekoliko europskh velikana među kojima treba izdvojiti Bayern i PSG, ali veznjak Ajaxa radije bi otišao u Madrid.

Njegov agent je poznati Rob Witschge, koji je u Real Madrid 2007. godine iz Ajaxa doveo Wesleyja Sneijdera.

Florentino Perez spreman je izdvojiti 60 mil. eura za Van de Beeka, koji je igrač sličnog profila kao Pogba, ali je puno jeftiniji i perspektivniji.

Osim što Manchester United traži oko 150 mil. eura odštete za Pogbu, veliko opterećenje bila bi Pogbina plaća od 17 mil. eura neto godišnje.

Međutim, Zidane je siguran da bi Pogba i Eden Hazard, koji je praktično već postao igrač Real Madrida, jamčili drugačiju napadačku igru koja je postala najveći problem otkada je otišao Cristiano Ronaldo.

Ove sezone Real Madrid ovisi samo o Karimu Benzemi, koji igra najbolje otkada je došao u Madrid, ali ne može igrati sam u napadu!

S kreativnim igračima vrhunske klase poput Pogbe i Hazarda, koji zabijaju i asistiraju, Real Madrid trebao bi dobiti dimenziju koja ove sezone očigledno nedostaje.

Konkretno, Hazardov prosjek je 15,4 pogodaka i 12,5 asistentija po sezoni.

Pogba je defenzivni vezni igrač koji prosječno postiže 10 golova po sezoni, uz prosjek od 10,2 asistencija daleko je učinkovitiji od Tonija Krossa i Luke Modrića, koji igraju na istim pozicijama.

Čini se da je Luka Jović novi napadač Real Madrida.

U tijeku su pregovori između Real Madrida i Eintrachta, sve je izglednija razmjena Luka Jović - Mariano Diaz, koji nije u Zidaneovim planovima.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.