Florentino Perez nije zabrinut što Luka Modrić diže medijsku buku da bi podignuo plaću

Četvrtak, 09. kolovoza 2018. 18:40 Napisao/la  SC

Na primjerima Cristiana Ronalda i Matea Kovačića najbolje se ogleda Perezova sportsko-poslovna politika, predsjedniku Real Madrida na kraj pameti nije bilo zaustaviti igrače koji su čvrsto odlučili otići

Luka Modrić i Florentino Perez
Luka Modrić i Florentino Perez

 

Dok talijanski mediji odrađuju svoj dio posla potencirajući izvjesni dolazak Luke Modrića u Inter, čelnici Real Madrida ne ostavljaju dojam zabrinutosti. Naprotiv!

Modrić je početkom tjedna počeo trenirati u Madridu, pozirao je u novom dresu za potrebe klupskog piara i čeka razgovar s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom.

Perezu se očito ne žuri, nema puno slobodnog vremena ovog tjedna, pa je najbolji igrač SP-a u Rusiji razgovarao s izvršnim direktorom Joseom Angelom Sanchezom.

Temu razgovora nije teško pogoditi!

Modrić u Real Madridu prema ugovoru do 2020. godine zarađuje 8 mil. eura po godini, Inter nudi nešto više od 10 mil. eura godišnje i četverogodišnji ugovor.

Za igrača u 32. godini računica je jasna.

Naravno da je računica jasna i Perezu, koji je izričito naglasio da Modrić nigdje ne ide.

Perez je istaknuo da zaštitna klauzula u Modrićevu ugovoru iznosi 750 mil. eura zato da bi podignuo cijenu Real Madridu, a ne Modriću.

Jedan od najuspješnijih predsjednika u povijesti nogometa dobro zna da nezadovoljnog igrača ne može zadržati ni jedna klauzula na svijetu.

Na primjerima Cristiana Ronalda i Matea Kovačića najbolje se ogleda Perezova sportsko-poslovna politika.

Perezu na kraj pameti nije bilo zaustaviti igrače koji su čvrsto odlučili otići.

Modrić ne želi otići, najbolji veznjak na svijetu samo diže medijsku buku da bi podignuo plaću.

Dalićeva škola!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.