Perez: Benzema je najbolji napadač na svijetu, naši igrači osvojii tri zadnje Zlatne lopte

Utorak, 12. veljače 2019. 15:49 Napisao/la  SC
Perez: Benzema je najbolji napadač na svijetu, naši igrači osvojii tri zadnje Zlatne lopte

 

Florentino Perez dočekao je svojih pet minuta ove sezone, Real Madrid pobijedio je u gradskom derbiju Atletico i stigao 6 bodova do vodeće Barcelone.

Kraljevska momčad opet djelujemo homogeno i vrlo učinkovito, mladi Vinicius i posebice iskusni Benzema igraju u vrhunskoj formi.

Ne tako davno ove sezone Pereza su kritizirali da u momčadi nema napadača svjetske klase otkada je otišao Ronaldo.

- Stalno sam inzistirao na tome da imamo najbolju momčad na svijetu. Čitao sam i slušao da moramo dovesti prvoga napadača, a Karim Benzema je realno najbolji napadač na svijetu. Dolaze jako mladi igrači koji će postati velike zvijezde kao što su Vinicius i Rodrygo, naši igrači osvojili su zadnje tri Zlatne lopte. Sretni smo zbog Modrića i njegova nogometa, ono što on pokazuje postaje dio legende. Naš cilj je da budemo najbolji, kao što priliči našoj tradiciji, kazao je Perez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.