FIFA RIGOROZNO KAŽNJAVA

Barceloni zabranjeni ljetni i zimski transferi

Srijeda, 02. travnja 2014. 13:02 Napisao/la  SC

Barcelona prekršila 19 pravila u 10 transfera maloljetnih igrača

Svjetska nogometna federacija (FIFA) kaznila je Barcelonu koja u iduća dva prijelazna roka ne smije dovoditi igrače! Naime, FIFA je objavila priopćenje u kojem je istaknuto da je Barcelona prekršila 19 pravila u 10 transfera maloljetnih igrača!  Barcelona je poznata po dovođenju mladih talenta u svoju omladinsku školu, ali FIFA s druge strane ima striktna pravila kada su u pitanju maloljetni igrači.

Barcelona je ujedno kažnjena s 450 tisuća švicarskih franaka, te je dobila 90 dana da sve nepravilnosti prilagodi pravilima FIFA-e. uz Barcelonu kažnjen i i Španjolski nogometni savez.

Svojevremeno je na sličan način kažnjen i Chelsea koji se žalio i dobio spor na Međunarodnom arbitražnom sportskom sudu (CAS). Preostaje vidjeti što namjeravaju napraviti u Barceloni, iako prema prvim najavama španjolskih medija u klubu su najavili žalbu i nisu zabrinuti ovom odlukom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.