Fernando Torres ponovo u Atleticu Madrid, izgubljeni sin vraća se kući nakon sedam godina

Subota, 27. prosinca 2014. 20:32 Napisao/la  SC

Bude li Torres igrao kao u Chelseaju i Milanu, Mandžukić se ne mora bojati za svoje mjesto u početnoj postavi momčadi Diega Simeonea

Fernando Torres vraća se u Atletico Madrid! Svojedobno jedan od ponajboljih europskih napadača vraća se kući kao igrač Chelsea na posudbi u Milanu. Početkom sezone Jose Mourinho poslao je Torresa u Milan, gdje španjolski internacionalac nije pronašao sreću. Igrao je slabije nego u Chelseaju, rastanak je bio neminovan.

Torres je međunarodnu reputaciju stekao kao mladi napadač Atletica, koji je svojedobno zaludio najveće europske klubove. Nakon sedam godina provedenih u Atleticu, 2007. godine otišao je u Liverpool, u to doba bio je nositelj igre španjolske reprezentacije koja je postala europski i svjetski prvak.

U Liverpoolu je igrao vrhunski četiri sezone, kada je prešao u Chelsea. Otada njegova karijera ide silaznom putanjom, od 2011. godine više nije uspio povezati nekoliko zapaženih partija u dresovima Chelsea i Milana.

Torresov povratak u Madrid nabijen je emocijama, izgubljeni sin vraća se kući! Koliko će se njegovim povratkom promijeniti status Marija Mandžukića brzo ćemo vidjeti. Bude li Torres igrao kao u Chelseaju i Milanu, Mandžukić se ne mora bojati za svoje mjesto u početnoj postavi momčadi Diega Simeonea.

Tablice omogućuje Sofascore