Federico Valverde postao junak nakon što je nokautirao Alexa Baenu

Nedjelja, 09. travnja 2023. 15:56 Napisao/la  SC
Valverde i Baena
Valverde i Baena

Federico Valverde u središtu je medijske pozornosti nakon što je nakon utakmice na parkingu nokautirao igrača Villarreala Alexa Baenu.

Real Madrid je doživio poraz od Villarreala na Camp Nou, Valverdea je Baena toliko isprovocirao da ga je nakon utakmice fizički napao pred brojnim svjedocima, veći sukob spriječila je policija.

Tragovi napada bili su nakon utakmice vidljivi na Baeninu licu, oteklina ispod oka ukazuje da se Valverde nije šalio (pogledajte OVDJE)

Povod za napad navodno nije bio poraz u LaLigi nego Baenina poruka na društvenim mrežama nakon utakmice u kupu u siječnju:

- Plači sad kada znaš da ti se sin neće roditi, navodno je Baena napisao nakon što je Valverdina supruga pobacila.

- Sretan sam zbog impresivne pobjede na Santiago Bernabeu, ali i tužan zbog napada koji sam pretrpio nakon utakmice. Iznenađen sam zbog onog što se govori o meni. Apsolutna je laž da sam to rekao, kazao je Baena.

Valverdea čeka stroga kazna, posebice ako ga Baena tuži.

Za navijače Real Madrida mladi Urugvajac postao je junak koji štiti svoju obitelj, pogledajte kako su ga dočekali na treningu u nedjelju:

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.