El Clasico: Zidane nije zadovoljan što su Modrić i Kovačić puno igrali za reprezentaciju

Nedjelja, 27. ožujka 2016. 18:26 Napisao/la  SC

Modrić (157 minuta u dvije utakmice) i Kovačić (108) odigrali su gotovo punu minutažu, dok je Rakitić zbog ozljede preskočio te napore 

Trener Reala Zinedine Zidane nije baš zadovoljan što se njegovi igrači prekomjerno troše u svojim reprezentacijama, Zidane je zbog toga što su Modrić i Kovačić odigrali punu minutažu pred El Clasico koji se igra u subotu:

Zidane je sretan što se nitko nije ozlijedio, piše AS te dodaje kako su Modrić (157 minuta u dvije utakmice) i Kovačić (108) odigrali gotovo punu minutažu, dok je Rakitić zbog ozljede preskočio te napore. U tome vide prednost Barcelone.

Treneri najboljih klubova u pravilu vrše pritiske na izbornike uoči prijateljskih utakmica, jer žele sačuvati najbolje igrača od napora koji nikome nisu od koristi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.