EL CLASICO S DRUGE PLANETE

Messi - Cristiano Ronaldo, dvije Zlatne lopte

Ponedjeljak, 08. listopada 2012. 11:30 Napisao/la  SC

Najveću istinu izgovorio je Mourinho poručivši: Trebalo bi zabraniti da se ijednog od ove dvojice proglašava najboljim na svijetu!

Barcelona - Real Madrid 2:2! Leo Messi - Cristiano Ronaldo 2:2! Dvojac s druge planete. Španjolski mediji dan nakon utakmice sipaju salve pohvala na račun dvojca koji je obilježio El Clasico. Najveću istinu nakon utakmice izgovorio je Jose Mourinho poručivši: Trebalo bi zabraniti da se ijednog od ove dvojice proglašava najboljim na svijetu! S njime se složila i španjolska Marca istaknuvši da bi bilo najbolje dodijeliti dvije Zlatne lopte.

Statistika govori sljedeće. Ronaldo je postigao šest pogodaka na Camp Nou u posljednjih pet gostovanja postavivši tako novi rekord. Messi je pak postigao svoj 100. pogodak na Camp Nou.

Ronaldo i Messi postigli su po osam golova u prvenstvu, Portugalac u sezoni ukupno 14, Messi 12.

Sve ostalo bilo je u sjeni dvoboja dvojice velikana. Čak i pozivi sto tisuća navijača na samostalnost Katalonije.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.