El Clasico: Ivan Rakitić protiv Luke Modrića, MSN protiv BBC

Petak, 01. travnja 2016. 13:55 Napisao/la  SC

Luka Modrić je najvažniji igrač Real Madrida, tvrdi Rakitić


Ivan Rakitić protiv Luke Modrića u El Clasicu! Dvojica hrvatskih igrača jedan protiv drugoga u najvećem derbiju na svijetu! El Clascio u subotu (20.30) nema presudnu važnost budući da je Barcelona praktično već osigurala naslov prvaka, ali utakmice između dvije ponajbolje momčadi na svijetu uvijek nude spektakularna uzbuđenja. Rakitić i Modrić u sudaru nogometnih divova imaju važne uloge.

- Luka Modrić je najvažniji igrač Real Madrida. Ne kažem to zato što je moj veliki prijatelj i zato jer igramo zajedno za reprezentaciju, nego zato jer je igrač drugačije razine od ostalih u Madridu. Kada ga se usporedi s ostalim igračima, po meni je on najvažniji. Mogao bi nam stvoriti probleme, kaže Ivan Rakitić.

Trenutačni rezultat natjecanja između MSN i BBC, dvaju najboljih napada u Primeri, izgleda ovako:






Podjednaki učinak u svim natjecanjima osim u Kupu iz kojega je Real Madrid izbačen, ukazuju da napadi nisu problem.

- Messi, Suarez i Neymar znaju da iza sebe imaju podršku, a mi iza smo svjesni da imamo njih. No, nismo samo mi ti koji trče, oni u napadu također puno pretrče čime se žrtvuju za ostale, kaže Rakitić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.