EL CLASICO Barcelona u finalu kupa, Real Madrid doživio težak poraz

Srijeda, 27. veljače 2019. 22:54 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica polufinala Kupa kralja: Real Madrid - Barcelona 0:3. Glavna zvijezda El Clasica ovog puta bio je Luis Suarez

Luis Suarez u središtu pozornosti
Luis Suarez u središtu pozornosti

 

Barcelona se plasirala u finale španjolskog kupa uvjerljivom pobjedom (3:0) u uzvratnoj utakmici protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu.

Utakmica je odlučena u drugom dijelu utakmice, glavna zvijezda El Clasica ovog puta bio je Luis Suarez.

U 50. minuti Dembele je prošao lijevom stranom, kratko vratio natrčalom Suarezu, koji je bio brži od Sergija Ramosa i precizno loptu poslao u daljnji kut - 0:1.

U 59. minuti Dembele je prošao desnom stranom, prizemno je uputio loptu na daljnju vratnicu, Varane je uklizao ispred Suareza i loptu skrenuo u mrežu - 0:2.

U 73. minuti Suarez natjerao je Casemira da ga nagazi u kaznenom prostoru, sudac je pokazao na bijelu točku, a Messi prepustio Suarezu da izvede atraktivni kazneni udarac.

Urugvajac je lob-udarcem zatresao mrežu i nanio težak poraz Real Madridu.

Rijetko se u El Clasicu događa da navijači Real Madrida odlaze da stadiona desetak minuta prije kraja utakmice.

U prvom poluvremenu gledatelji su užival u uzbudljivoj utakmici, obje su momčadi igrale za pogodak više što je značilo da će utakmica biti sadržajna.

Ni po čemu se u prvom dijelu mogao naslutiti ovakav kraj utakmice, posebice zato što je vratar ter Stegen bio jedan od najboljih igrača Barcelone.

Frcalo je pred vratarima na objema stranama, na kraju je ispalo da će prvi pogodak odrediti pobjednika.

Ivan Rakitić i Luka Modrić igrali su isto kao i njihove momčadi, na najvišem svjetskom nivou!

REAL MADRID: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Reguilón, Modrić, Casemiro (75 Valverde), Kroos, Vázquez (68 Bale), Benzema, Vinicius (81 Asensio)

BARCELONA: Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Alba, Sergi Roberto, Busquets (86 Arthur), Rakitić, Messi, Suárez (79 Vidal), Dembele (75 Coutinho)

Uzvratna utakmica polufinala Kupa kralja: Real Madrid - Barcelona 0:3 (1:4) (L. Suarez 50, 73-11m, Varane 59-ag)

* u zagradi je ukupni rezultat

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.