Donje rublje postalo krucijani dokaz protiv Danija Alvesa

Četvrtak, 26. siječnja 2023. 13:53 Napisao/la  SC
Dani Alves
Dani Alves

Daniju Alvesu ne piše se dobro iako negira silovanje!

Bivši igrač Barcelone nalazi se u pritvoru,  za silovanje u jednom noćnom klubu u Barceloni optužila ga je 23-godišnja djevojka

Španjolski mediji svaki dan otkrivaju nove detalje, odvjetnica navodno silovane djevojke medijima je otkrila da Dani Alves nije koristio zaštitu.

- Moja klijentica dobiva psihilošku podršku u ustanovi za tretman žrtava nasljica. Bolnica joj je omogućila tretman kako bi izbjegla zarazne bolesti, jer silovatelj nije koristio kondom. Također, moja klijentica koristi i lijekove za spavanje, jer ne može zaspati. Srećom, klub u kojem je silovana napustila je kolima hitne pomoći, te je otišla u policiju. Za razliku od mnogih žrtava seksualnog zlostavljanja koje operu donje rublje, ona nije uništila dokaze. Važno je napomenuti da djevojka u noći zločina nije konzumirala alkohol i da je policiji dala izjavu bez ikakvih kontradikcija, rekla je odvjetnica.

Dani Alves navodno je djevojku nasilno odveo u WC gdje ju je zaključao i silovao.

Prijeti mu kazna do 12 godina zatvora.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.