Diego Simeone: Barcelona je sada jača, učinkovitija i puno bolja u obrani nego u doba Pepa Guardiole

Ponedjeljak, 14. ožujka 2016. 16:45 Napisao/la  SC

Guardiola je izgradio ovu Barçu, ali Enrique je taj koji je usavršio igru skoro do samog kraja, kaže Simeone


Barcelona koju vodi Luis Enrique bez sumnje ponajbolja je nogometna momčad na svijetu. Enrique je uspio nešto što nitko nije mogao ni pomisliti, ugrozio je trenersku karizmu Pepa Guardiola i njegove momčadi koju su mnogi proglasili najboljom svih vremena. Trener Atletico Madrida Diego Simeone ne misli tako:

- Posao koji Enrique radi s Barcelonom je nevjerojatan. Naravno, Guardiola je izgradio ovu Barçu, ali Enrique je taj koji je usavršio igru skoro do samog kraja. Jednostavno, Barça je sada jača, učinkovitija i puno bolja u obrani nego što je to bila prije. Ova momčad je trenutno najbolja na svijetu i uz to što su neki igrači već sve osvojili. Ne bi me iznenadilo da ove godine ponove prošlogodišnji uspjeh, ne vidim niti jednu momčad koja im može parirati, kaže Simeone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.