David Alaba postao meta navijača zbog glasovanja, Real Madrida brzo reagirao

Utorak, 28. veljače 2023. 11:20 Napisao/la  SC

Kapetan austrijske reprezentacije David Alaba najviše glasova dao je Leu Messiju, suigrača Karima Benzemu stavio je na drugo mjesto

Benzema i Alaba
Benzema i Alaba

Leo Messi dobio je nagradu The Best čime je postao najbolji nogometaš na svijetu u izboru FIFA-e.

A izbor FIFA-e utvrđen je većinom na temelju glasovanja kapetana reprezentacija zbog čega je u Madridu nastao kaos.

Kapetan austrijske reprezentacije David Alaba najviše glasova dao je Leu Messiju, suigrača Karima Benzemu stavio je na drugo mjesto i izazvao lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama.

Alabu je više od 7.000 navijača Real Madrida odmah nakon proglašenja u Parizu počelo tjerati iz kluba, rasistički ga vrijeđaju, nazivaju ga izdajnikom, jer nije glasovao za Karima Benzemu i Luku Modrića.

Real Madrid je preveliki klub da bi takvo neugodne situacije prepuštao slučaju, služba za odnose s javnošću odmah je pronašla rješenje.

Na društvenim mrećama oglasio se Alaba:

- Austrijska reprezentacija glasovala je kao momčad, svatko u reprezentaciji ima isto pravo glasa kao i ja, napisao je Alaba.

Dok novinari saznaju koliko su ostali austrijski reprezentativci imali saznanja o glasovanju, situacija će se smiriti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.