Cruyff o Neymaru: Ne možeš 21-godišnjaku dati veću plaću od onih koji su sve osvojili

Utorak, 25. ožujka 2014. 15:39 Napisao/la  SC

Lionel Messi uskoro postaje najplaćeniji nogometaš na svijetu

Johan Cruyff poznat je kao čovjek bez dlake na jeziku. Prema mišljenju jednog od tvoraca današnje Barcelone, Neymar je najveći klupski problem.

- On je sjajan igrač, u to nema sumnje, ali ne možeš dovesti 21-godišnjaka i dati mu veću plaću od one koju imaju igrači koji su osvojili sve. Nitko nije bog s 21 godinom. Barcelona u Lionelu Messiju ima najboljeg igrača na svijetu svijeta i 21-godišnji klinac ne može biti ključna figura, kaže Cruyff.

Inače, predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu otkrio je da će Lionel Messi uskoro postati najplaćeniji nogometaš na svijetu.

- Messi ima ugovor do 2018., postoji obostrana želja da postane najbolje plaćeni igrač na svijetu. Sjajni Argentinac je broj jedan i kao takav zaslužuje biti i najbolje plaćen. Messi je stigao s 13 godina, a uskoro će napuniti 27. Postoji ogromna želja igrača i kluba da se postigne dogovor, siguran sam da ćemo to i uraditi. Gledat ćemo Messija u dresu Barce još dugo, dugo godina, rekao je Bartomeu za agenciju AFP.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.