Cristiano Ronaldo stigao do brojke od 100 golova

Ponedjeljak, 28. siječnja 2013. 09:57 Napisao/la  SC

Portugalac je to učinio u 87 utakmica što znači da prosjek po utakmici iznosi 1.14 golova

Cristiano Ronaldo stigao je do brojke od 100 golova na Santiago Bernabeu! Naime, hat-trickom protiv Getafea u nedjelju portuglaski reprezentativac je stigao od magične brojke, a to je učinio u 87 utakmica što znači da prosjek iznosi 1.14 golova.

Navijači Reala navikli su da Ronaldo zabije svaki put kada istrči na legendarni stadion, a ovaj niz započeo je u utakmici protiv Deportiva kada je Real slavio 3:2, a Ronaldo je postigao jedan pogodak. Nakon toga nastavio je redovito postizati pogotke na domaćem travnjaku u svim natjecnjima.

U posljednje dvije sezone prošao je brojku od 30 pogodaka na Bernabeu, u sezoni 2010./2011. zabio je 34 gola. U 12 navrata zabio je tri ili više pogotka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.